Birdy App
Golfbaan of Golfclub? Ook jullie starttijden, golfdeals en golfwedstijden kunnen we aanbieden aan alle golfers die Birdy Golf App gebruiken.

Ontmoet het team achter de Birdy Golf App: golfen via je smartphone.

starttijden en greenfee prijzen aanbieden via Birdy golf app?Live starttijden

Via Birdy Golf App geef je golfers 24 uur per dag de mogelijkheid om de bij jullie de beschikbare starttijden te reserveren. Hierdoor zijn golfers niet meer afhankelijk de van openingstijden van de receptie van de golfbaan. De reservering verschijnt zonder vertraging in jullie agenda door de live-koppeling en een reserveringsbevestiging wordt direct aan zowel jullie als aan de golfer verstuurd. Uiteraard komen de golfers vervolgens gewoon bij de receptie afrekenen, daar verandert niets aan.

starttijden en greenfee prijzen aanbieden via Birdy golf App

extra kanaal voor een golfarrangement of golfwedstrijdPromoot deals en events

Jullie golfarrangement, golf aanbieding, of evenement promoten onder een veel breder publiek dan vaak eenmalige bezoekers van je website of je eigen volgers op facebook? Geef veel meer golfers de mogelijkheid om te genieten van jullie leuke acties! Deals zijn zelfs te koppelen aan timeslots, zodat deze direct kunnen worden gereserveerd in combinatie met een starttijd. Inschrijvingen voor evenementen en open golfwedstrijden gaan direct via jullie eigen inschrijfformulieren.

Promoot golfwedstrijden en golfarrangementen via Birdy Golf App

Promoot je golfbaan aan meer golfersJouw golfbaan in Birdy Golf App

Elke golfbaan in de Birdy Golf App heeft een eigen pagina met baan informatie, faciliteiten, routebeschrijving en foto's. Voor alle golfbanen die hun starttijden willen aanbieden via de golf app maken wij bovendien een eigen webpagina. Zo zijn jullie ook online beter vindbaar. Wil je jouw golfers extra service aanbieden én daarmee de conversie op je golfbaan verhogen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Promoot je golfbaan via Birdy Golf App