Birdy bij LifestyleXperience

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2015-06-02
Birdy bij LifestyleXperience

LifestyleXperience is een lifestyle programma op RTL4 waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. En afgelopen zondag zat Birdy in de uitzending, met een geheel eigen item over de Birdy Golf App!


Birdy item in LifestyleXperience gemist?

Heb je het item gemist of wil je het graag nog een keer zien? Je kunt het hele LifestyleXperience programma hier terugkijken. Het item van Birdy is te zien vanaf 5:50. Of kijk alleen het item van Birdy!

Het Birdy item voor LifestyleXperience is opgenomen op Golfbaan het Rijk van Nunspeet. Dit is een prachtige golfbaan waarop je ook live starttijden kunt reserveren via Birdy. Oprichters Justus en Mitchell zijn speciaal voor LifestyleXperience gekleed in de hoogwaardige en herkenbare outfits van Scratz Golfwear. Beiden heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze five minutes of fame!


Probeer de Birdy app zelf

Heb je de app nou nog niet en zou je zelf ook een keer willen proberen hoe makkelijk het kan zijn om een starttijd op een golfbaan te reserveren? Vijf kliks is namelijk alles wat er voor nodig is. Je kunt de Birdy Golf app nu gratis downloaden via Appstore of Google Play. Als je wilt kun je zelfs vrijblijvend een testboeking maken op de Birdy Homecourse.

Heb je de Birdy app wel, maar al een tijdje niet meer gebruikt? We blijven de app constant verbeteren en er sluiten zich steeds meer golfbanen aan bij Birdy met live starttijden. Zoals Golfbaan Bentwoud en Golfbaan Liemeer. Wist je bijvoorbeeld dat je vanaf januari starttijden kunt aanvragen op golfbanen met een blauwe pin? De golfbanen hebben dan nog geen live starttijden in de app, maar je kunt op dezelfde manier een starttijd aanvragen als dat je deze direct reserveert. In slechts 5 klikken. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op of deze starttijd nog vrij is. Hoog tijd om weer een kijkje te nemen dus. Afgelopen maand alleen al hebben weer vijf golfbanen zich aangesloten bij Birdy, wie weet zit jouw favoriete golfbaan er ook wel bij!