Bushnell Golf partner

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2015-04-24
Bushnell Golf partner

Bushnell Golf is sinds kort partner van Birdy en iGolfinstructor. Bushnell is de pionier op het gebied van golf laser afstandsmeting en heeft elke technologische doorbraak sindsdien verder ontwikkeld. Met de hoogwaardige technologieën die verwerkt zijn in Bushnell laser afstandsmeters, is Bushnell Golf hét merk voor meer dan 90% van de PGA, LPGA en Champions Tour Pro’s. Een merk dat perfect aansluit bij zowel Birdy als iGolfinstructor.


Over Bushnell Golf

Net als Gamegolf maken de Bushnell Golf afstandsmeters gebruik van revolutionaire technologie die golfers helpen hun golfspel te optimaliseren. Bushnell’s gepatenteerde Slope technologie zorgt voor een perfect gecompenseerde afstandsmeting gebaseerd op de glooiing van de golfbaan, terwijl de Jolt technologie laat weten wanneer de laser op de vlag is ingesteld. Volgens het Birdy team de ideale tool die het verschil kan maken op de golfbaan; een persoonlijke broekzakcaddy!


Bushnell Golf deal in de Birdy app

Birdy en Presenting Partner Bushnell Golf werken momenteel aan een leuke deal die binnenkort zal verschijnen in de Birdy Golf App. Houd deze dus goed in de gaten! Heb je de app nog niet? Birdy is de alles-in-een golf app voor golfers om binnen enkele clicks starttijden of golfdeals te reserveren op meer dan 200 golfbanen in Nederland. Download de app nu gratis via de App Store of Google Play.