Golfbaan Amelisweerd live

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2015-05-20
Golfbaan Amelisweerd live

Goed nieuws voor alle Birdy gebruikers en golfers van Amelisweerd! Vanaf vandaag heeft Birdy een live koppeling met de agenda van golfbaan Amelisweerd. Je kunt vanaf nu heel makkelijk en overal vandaan op je smartphone bekijken welke starttijden er nog vrij zijn op Amelisweerd en deze direct reserveren via Birdy Golf App.

Over golfbaan Amelisweerd

Het complex van Golfbaan Amelisweerd ligt aan de Mereveldseweg, naast het natuurgebied Amelisweerd. De golfbaan is ontworpen door Gerard Jol op de terreinen van de voormalige renbaan Mereveld en de aanliggende weilanden, en heeft in 2002 de A-status verkregen. Het ontwerp, met vele bomen, drie grote waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers, maken de 18 holes baan uitdagend voor golfers van alle niveaus.

De 18 holes golfbaan is verdeeld in drie kamers, met elk hun eigen karakter. Ze worden gescheiden door vele jaren oude meidoornhagen. Tijdens het spelen van een ronde wordt zes keer van kamer veranderd, wat de golfbaan van Amelisweerd zeer afwisselend maakt. Zeker de moeite waard om en keer een kijkje te nemen!

Over de Birdy Golf App

Ben je nog niet bekend met de Birdy Golf App? Via Birdy kun je met een paar klikken starttijden reserveren op meer dan 200 verschillende golfbanen in Nederland. Een groot deel daarvan heeft live starttijden in de Birdy Golf App, waaronder golfbaan Amelisweerd. In de Birdy app kun je ook leuke aanbiedingen of deals van golfbanen vinden, wedstrijden bekijken, leren van de Play Like a Pro instructievideo’s of golfnieuws van Golfers Magazine lezen. Je kunt de app gratis downloaden via de Appstore of Google Play. Vind meer informatie over de Birdy app op onze website www.birdy-app.com.