Golfbaan Hitland live

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2015-08-21
Golfbaan Hitland live

Golfbaan Hitland heeft vanaf vandaag een live verbinding met Birdy Golf App! Dit betekent dat je vanaf nu via Birdy Golf App in het starttijdenoverzicht, direct kunt zien welke starttijden nog beschikbaar zijn bij Golfbaan Hitland. Deze kun je vervolgens direct reserveren en jouw reservering staat direct in de agenda van de golfbaan. Jij ontvangt vervolgens een bevestiging in je email en je kunt gaan golfen. Wil je weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Bekijk dan onze pagina over starttijden.


Over Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een openbaar toegankelijke golfbaan met fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. De 18 holes polderbaan met de vele waterpartijen ligt in natuur- en recreatiegebied Hitland tussen Gouda en Rotterdam, en is een uitdaging voor iedere golfer.


Over Birdy Golf App

Ben je nog niet bekend met Birdy Golf App? Via Birdy kun je in slechts 5 kliks een starttijd reserveren op meer dan 200 verschillende golfbanen in Nederland. Een groot deel daarvan heeft live starttijden in de Birdy Golf App, zoals nu ook op Golfbaan Hitland. In de Birdy app kun je ook een leuk golfarrangement van een golfbaan vinden, open golfwedstrijden vinden, maandelijks vier gratis online golflessen van Play Like a Pro bekijken of het laatste golfnieuws van NGF Golf.nl lezen. Download Birdy Golf App nu gratis en ontdek wat je er allemaal mee kunt om jouw golfleven makkelijker te maken.