Golflessen in Birdy app

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2016-02-15
Golflessen in Birdy app

Vanaf begin dit jaar kunnen golfers via Birdy Golf app ook golflessen boeken. Dat kan zowel via het hoofdmenu als via het side-menu, waar je nu ook jouw golfdossier kunt terugvinden. Iedereen die golflessen van Birdy Lessons volgt kan direct aan de slag. Heb je een iGolfinstructor account? Dan kun je deze eenvoudig koppelen en heb je toegang tot golflessen van zo'n 350 golfprofessionals in Nederland.


Golflessen boeken via Birdy Golf app

Het boeken van een golfles via Birdy Golf app is heel eenvoudig. Je klikt op de golflessen in het menu en komt direct in de agenda van jouw golfpro of bij jouw locatie van Birdy Lessons. Je kunt uiteraard van pro agenda wisselen of een andere locatie kiezen. Je ziet hier direct zien op welke dagen er nog lessen beschikbaar zijn. Klik op de dag dat jij les wilt volgen en kies in het overzicht een van de beschikbare lessen die je wilt volgen. Bevestig, en je les is geboekt. De geboekte golflessen kun je, net zoals de gereserveerde starttijden, terugvinden bij Mijn Boekingen. Afrekenen kan vervolgens gewoon bij de golfbaan. Eigenlijk is het dus net zo eenvoudig als een starttijd reserveren via Birdy Golf app.

Lees meer over het koppelen van jouw iGolfinstructor account of het aanmaken van een account voor golflessen op de boek golflessen pagina.


Ook nieuw: Mijn Golfdossier

Voeg nu al jouw golf notities, video's, foto's en afstandentabellen toe aan jouw golfdossier. Bijvoorbeeld een filmpje van een geweldige putt of een foto om jouw golfswing te analyseren. Deze kun je als je wilt zelfs delen met je golfprofessional en jouw golfprofessional kan ook notities, foto's en video's delen met jou. Hij kan je bijvoorbeeld tips geven naar aanleiding van jouw golfswing foto. Zo kun je nog beter jouw vooruitgang bijhouden.


Birdy Lessons golflessen zomer editie start

Afgelopen winter waren de Birdy Lessons golflessen een groot succes. Daarom gaan we deze zomer groots van start op meer dan 20 golfles locaties en met nóg meer verschillende lesuren per week. Bovendien staat de online lesagenda in onze nieuwe, eigen Birdy Golf omgeving. Je kunt vanaf 15 maart, een half jaar lang zo vaak golflessen volgen als jij wilt door heel Nederland, voor maar €225! Je kunt nu Birdy Lessons aanschaffen via de Birdy Lessons website of als je al een account hebt bij Birdy, via Birdy Club.