Golf.nl in Birdy App

  • Kitty Bakker door Kitty Bakker
  • 2015-08-27
Golf.nl in Birdy App

Golf.nl is in samenwerking met de NGF de meest complete site met golfnieuws, banenzoeker, equipment, instructies en informatie over spelers en golfwedstrijden. De nieuwe website is 25 maart 2015 officieel gelanceerd. Het multimediale platform is ontwikkeld met als doel om de golfsport in Nederland verder aan te wakkeren met nieuws, instructies en video's. Vanaf vandaag kunnen golfers ook vanuit de Birdy Golf App het laatste golfnieuws van Golf.nl lezen.


Over de NGF

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie is volop in beweging. De mensen binnen de organisatie scheppen ruimte voor eigentijdse ontwikkelingen, om te kunnen voldoen aan de eisen van deze tijd. Vernieuwing, ontwikkeling, verandering. De NGF wil uiteindelijk datgene versterken waar het allemaal om is begonnen: spelplezier en gezonde exploitatie.

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie wil de golfsport in de breedste zin van het woord ontwikkelen, voor meer spelbeleving en spelplezier van elke golfspeler, ongeacht niveau en ambitie. Net als golfclubs en golfbanen wil de NGF een gezonde balans vinden tussen de enorme potentie van vele uitstekende vrijwilligers in de organisatie en de nodige professionalisering in hun missie om alle golfclubs, golfbanen en golfspelers van dienst te kunnen zijn. Begin 2015 zijn er 380.000 geregistreerde golfers, ruim 250 NGF-clubs en sinds 2010 is golf weer een olympische sport.


Birdy Golf App sluit naadloos aan op de missie en visie van de NGF en haar organisatie. Een moderne ontwikkeling in de vorm van een golf app ten dienste van zowel de golfer als de golfbaan of golfclub. Birdy Golf App maakt het voor iedere golfer gemakkelijker en daarmee leuker om te gaan golfen, waardoor golf toegankelijker wordt voor iedereen. Bovendien zorgt het voor de golfbaan voor een hogere exploitatie, zónder dat er extra moeite voor hoeft te worden gedaan.


Over Birdy Golf App

Birdy Golf App is dé golf app die iedere golfer moet hebben. De golf app is eenvoudig te gebruiken en in slechts een paar klikken op je smartphone, kun je op meer dan 200 verschillende golfbanen in Nederland een starttijd reserveren. Verder zijn er nog veel meer functies van de Birdy app. Je kunt er je scorekaarten invoeren (die nog niet worden uitgewisseld met de NGF), open golfwedstrijden vinden en golfarrangementen of golf aanbiedingen van hun partners of van aangesloten golfbanen. Maandelijks staam er vier gratis online golflessen van Play Like a Pro in de app en vanaf vandaag is dus ook het laatste golfnieuws van NGF Golf.nl beschikbaar in de Birdy Golf App. Kortom, je kunt er alles vinden wat een golfer nodig heeft. En je kunt de app gewoon gratis downloaden!