Golfbaan
Akkermans
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Akkermans, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Akkermans

Live bij BirdyGolfbaan Akkermans

Op steenworp afstand van de grens Noord-Brabant en Zeeland, vlakbij Roosendaal en Bergen op Zoom, ligt Akkermans leisure & golf. Deze 9 holes par 3 golfbaan is een echte polderbaan en kenmerkt zich door zijn ongedwongen sfeer en toegankelijke karakter. Naast heerlijk golfen biedt het golfcentrum ook diverse oefengreens, een driving range en een sfeervol grand café.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Akkermans? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Akkermans.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Akkermans

Golfbaan Akkermans heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Akkermans momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Zeeland

Akkermans heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Akkermans.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Akkermans via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Akkermans via Birdy

adresgegevens Golfbaan Akkermans

Heenschemolenweg 23
4655 TB Heensche Molen
Nederland