Golfbaan
d'Amelander duinen
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan d'Amelander duinen, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan d'Amelander duinen

Live bij BirdyGolfbaan d'Amelander duinen

Kom naar Ameland en ontdek via Birdy Golfbaan d’Amelander Duinen. De 9 holes golfbaan heeft een licht glooiend karakter en zorgt voor uitdaging door waterhindernissen, duinen en de zeer variërende zeewind. Maar ook voor beginners is het goed vertoeven op de prachtige Par 3 oefenbaan. Zelf een keer golfen op Golfbaan d’Amelander Duinen?

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan d'Amelander duinen? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan d'Amelander duinen.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij d'Amelander duinen

Helaas heeft d'Amelander duinen (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Ameland

d'Amelander duinen heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan d'Amelander duinen.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan d'Amelander duinen via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan d'Amelander duinen via Birdy

adresgegevens Golfbaan d'Amelander duinen

Oosterhiemweg 20
9161 CZ Hollum
Nederland