Golfbaan
Amelisweerd
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Amelisweerd, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Amelisweerd

Live bij BirdyGolfbaan Amelisweerd

Het complex van Golfbaan Amelisweerd ligt aan de Mereveldseweg, naast het natuurgebied Amelisweerd. De golfbaan is ontworpen door Gerard Jol op de terreinen van de voormalige renbaan Mereveld en de aanliggende weilanden. Het ontwerp en alle natuurlijke elementen waaronder drie grote waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers, maken de 18 holes baan uitdagend voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. De 18 holes golfbaan is verdeeld in 3 kamers, met elk hun eigen karakter. Ze worden gescheiden door vele jaren oude meidoornhagen. Tijdens het spelen van een ronde wordt zes keer van kamer veranderd, waardoor het spelen op Amelisweerd een afwisselende ervaring is.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Amelisweerd? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Amelisweerd.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Amelisweerd

Helaas heeft Amelisweerd (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Utrecht

Amelisweerd heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Amelisweerd.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Amelisweerd via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Amelisweerd via Birdy

adresgegevens Golfbaan Amelisweerd

Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht
Nederland