Golfbaan
Amsteldijk
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Amsteldijk, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Amsteldijk

Live bij BirdyGolfbaan Amsteldijk

Onder de rook van Amsterdam, langs de rivier De Amstel ligt de volwaardige 9 holes Par 3 golfbaan van Golfcentrum Amsteldijk. Het trainingscentrum, de 9 Werelden van Golf, is het kloppend hart van Amsteldijk. Het is mogelijk om op ieder onderdeel te oefenen: afslaan, chippen, uit bunkers slaan, vanuit de fairwaybunker naar de vlag slaan en nog veel meer.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Amsteldijk? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Amsteldijk.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Amsteldijk

Golfbaan Amsteldijk heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Amsteldijk momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Amstelveen

Amsteldijk heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Amsteldijk.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Amsteldijk via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Amsteldijk via Birdy

adresgegevens Golfbaan Amsteldijk

De Afslag 1
1186 VG Amstelveen
Nederland