Golfbaan
Bentwoud
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Bentwoud, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Bentwoud

Live bij BirdyGolfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Golfbaan Bentwoud heeft zelfs 36 holes maar vooral zijn we de leukste golfbaan van Zuid-Holland. Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel ervaren als‭ de (‬nog‭) ‬onervaren golfers.‭ ‬Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in de lussen,‭ ‬kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud de passie voor de golfsport ontdekken en beleven.

Via Birdy Lessons kun je nu onbeperkt golfles volgen op Golfbaan Bentwoud.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Bentwoud? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Bentwoud.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Bentwoud

Helaas heeft Bentwoud (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Zoetermeer

Bentwoud heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Bentwoud.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Bentwoud via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Bentwoud via Birdy

adresgegevens Golfbaan Bentwoud

Boslaan 2
2731 LD Benthuizen
Nederland