Golfbaan
Bergvliet
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Bergvliet, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Bergvliet

Live bij BirdyGolfbaan Bergvliet

Midden in het Brabantse landschap vind je de 18 holes par 71 en een 9 holes par 3 baan van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Voor zowel de beginner als gevorderde golfer biedt de golfbaan plezier en ontspanning door gebruik te maken van de mooie waterpartijen, het authentieke landschap en greens met uitdagende elementen.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Bergvliet? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Bergvliet.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Bergvliet

Helaas heeft Bergvliet (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Brabant

Bergvliet heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Bergvliet.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Bergvliet via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Bergvliet via Birdy

adresgegevens Golfbaan Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout
Nederland