Golfbaan
Birdy Homecourse
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Birdy Homecourse, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Birdy Homecourse

Live bij BirdyGolfbaan Birdy Homecourse

Birdy homecourse is een 1-holes golfbaan, gelegen in de moderne oud-gevangenis aan het Max Euweplein in Amsterdam. De baan is nog niet Qualifying, maar desondanks leent het zich uitstekend voor puttingcompetities tussen zowel de beginnende als de meer ervaren golfer.

Op de Birdy Homecourse kun je gratis en vrijblijvend een test-starttijd boeken. Gewoon om te kijken hoe het precies werkt en hoe eenvoudig het is om een starttijd te reserveren via Birdy Golf App. Probeer het ook een keer en ervaar hoe makkelijk het nou ├ęcht is. Heb je erna vragen, tips of suggesties? Dan staat ons email adres bij je reservering of natuurlijk hier op de website. We horen graag hoe jij het hebt ervaren, succes!

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Birdy Homecourse? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Birdy Homecourse.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Birdy Homecourse

Helaas heeft Birdy Homecourse (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Amsterdam

Birdy Homecourse heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Birdy Homecourse.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Birdy Homecourse via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Birdy Homecourse via Birdy

adresgegevens Golfbaan Birdy Homecourse

Max Euweplein 46
1017 MB Amsterdam
Nederland