Golfbaan
Harderwold
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Harderwold, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Harderwold

Live bij BirdyGolfbaan Harderwold

Golfbaan Harderwold biedt je veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Op het resort ligt een afwisselende 18 holes golfbaan, een Par 3 recreatiebaan en een driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. Golfresort Harderwold is gelegen tegenover de historische plaats Harderwijk en is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Kortom, iedereen is meer dan welkom op Golfresort Harderwold!

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Harderwold? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Harderwold.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Harderwold

Golfbaan Harderwold heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Harderwold momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Harderwijk

Harderwold heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Harderwold.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Harderwold via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Harderwold via Birdy

adresgegevens Golfbaan Harderwold

Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde
Nederland