Golfbaan
De Hildenberg
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Hildenberg, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Hildenberg

Live bij BirdyGolfbaan De Hildenberg

Vlakbij Appelscha ligt Golfclub De Hildenberg. Deze 9 holes golfbaan ligt in het Drents-Friese Wold, één van Nederlands grootste aaneengesloten natuurgebieden. Deze prachtige locatie zorg voor diverse uitdagingen in de baan. Golfclub De Hildenberg is uitermate geschikt voor de beginnende golfer, maar ook de meer ervaren speler zal zich hier goed vermaken.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Hildenberg? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Hildenberg.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Hildenberg

Helaas heeft De Hildenberg (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Drenthe

De Hildenberg heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Hildenberg.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Hildenberg via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Hildenberg via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Hildenberg

Gruun 5
8426 NA Appelscha
Nederland