Golfbaan
Hitland
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Hitland, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Hitland

Live bij BirdyGolfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een openbaar toegankelijke golfbaan met fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. De 18 holes polderbaan met de vele waterpartijen ligt in natuur- en recreatiegebied Hitland tussen Gouda en Rotterdam, en is een uitdaging voor iedere golfer.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Hitland? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Hitland.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Hitland

Golfbaan Hitland heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Hitland momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Zuid-Holland

Hitland heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Hitland.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Hitland via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Hitland via Birdy

adresgegevens Golfbaan Hitland

Blaardorpseweg 1
2911 BC Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland