Golfbaan
De Hoge Dijk
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Hoge Dijk, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Hoge Dijk

Live bij BirdyGolfbaan De Hoge Dijk

Golfbaan De Hoge Dijk is geliefd bij vele golfers uit de wijde omgeving van Amsterdam en bestaat uit een 18 holes championship course (Holendrecht en Bullewijk holes, Par 71) en een 9 holes oefenbaan (Abcoudebaan). Gedurende je ronde golf kom je verschillende waterpartijen tegen en mooie vergezichten op de kerktorens van Abcoude.

Via Birdy Lessons kun je nu ook onbeperkt golfles volgen op Golfbaan de Hoge Dijk.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Hoge Dijk? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Hoge Dijk.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Hoge Dijk

Golfbaan De Hoge Dijk heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan De Hoge Dijk momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Abcoude

De Hoge Dijk heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Hoge Dijk.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Hoge Dijk via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Hoge Dijk via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam
Nederland