Golfbaan
IJsselweide
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan IJsselweide, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan IJsselweide

Live bij BirdyGolfbaan IJsselweide

Verscholen in het groene hart, met in de nabijheid de stad Gouda, vindt je Golfbaan IJsselweide. De golfbaan die gekenmerkt wordt door weilanden, bosschages en de Hollandse IJssel, beschikt over diverse faciliteiten zoals een 9 holes golfbaan, een 18 holes putting green, een chiphole en meerder oefenbunkers.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan IJsselweide? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan IJsselweide.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij IJsselweide

Helaas heeft IJsselweide (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Gouda

IJsselweide heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan IJsselweide.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan IJsselweide via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan IJsselweide via Birdy

adresgegevens Golfbaan IJsselweide

Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
Nederland