Golfbaan
Kromme Rijn
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Kromme Rijn, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Kromme Rijn

Live bij BirdyGolfbaan Kromme Rijn

In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn deze prachtige golfbaan met 9 attractieve holes. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau. De mooie natuurlijke omgeving laat je genieten van veel vogelsoorten en wilde planten en met een beetje geluk sta je oog in oog met een ree of een vos. Bij de aanleg is al rekening gehouden met verdere ontwikkeling van de natuur, waarvoor in samenwerking met de ‘Golf Environment Organization’ een beheerplan werd opgesteld.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Kromme Rijn? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Kromme Rijn.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Kromme Rijn

Helaas heeft Kromme Rijn (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Utrecht

Kromme Rijn heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Kromme Rijn.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Kromme Rijn via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Kromme Rijn via Birdy

adresgegevens Golfbaan Kromme Rijn

Sportlaan 6
3981 HP Bunnik
Nederland