Golfbaan
De Lage Mors
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Lage Mors, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Lage Mors

Live bij BirdyGolfbaan De Lage Mors

Golfbaan de Lage Mors is gelegen in Delden, in het prachtige Hof van Twente. De golfbaan heeft een 18 holes (Par 70) en volwaardige 9 holes baan. De golfbaan biedt voor ieder wat wils, maar is ook erg geschikt voor beginnende golfers. Er is altijd een route om de problemen heen. Naast golfen is het ook mogelijk te overnachten in Aparthotel Delden.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Lage Mors? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Lage Mors.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Lage Mors

Golfbaan De Lage Mors heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan De Lage Mors momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Twente

De Lage Mors heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Lage Mors.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Lage Mors via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Lage Mors via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Lage Mors

Sportlaan 7
7491 DG Delden
Nederland