Golfbaan
Liemeer
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Liemeer, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Liemeer

Live bij BirdyGolfbaan Liemeer

Onze mooie compacte, maar uitdagende golfbaan ligt in Nieuwveen, in het centrum van het Groene Hart. Spelen bij Golfbaan liemeer betekent kiezen uit de 18 holes semi-links en ‘all weather’ Championship Course en de 9 holes Bovenlandenbaan, een leuke par 3 en par 4 baan waar ook qualifying gespeeld kan worden. Kenmerkend voor onze Championship Course zijn de verrassende doglegs, de strategisch aangelegde bunkers en de altijd aanwezige wind.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Liemeer? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Liemeer.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Liemeer

Helaas heeft Liemeer (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in het Groene Hart

Liemeer heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Liemeer.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Liemeer via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Liemeer via Birdy

adresgegevens Golfbaan Liemeer

Golfpad 1
2441 EW Nieuwveen
Nederland