Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Ooghduyne

Golfbaan
Ooghduyne
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Ooghduyne, met de gratis Birdy Golf App.

Live bij BirdyGolfbaan Ooghduyne

Golfbaan Ooghduyne ligt in de kop van Noord-Holland in het plaatsje Julianadorp aan Zee. De 9 holes golfbaan is rustig gelegen en heeft een open karakter. Wegens de ligging nabij zee beschikt de baan over zandgrond en daardoor is het vrijwel altijd mogelijk hier te golfen. De driving range heeft als bijzonder element dat de landingszone een vijver is.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Ooghduyne? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Ooghduyne.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Ooghduyne

Helaas heeft Ooghduyne (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Noord-Holland

Ooghduyne heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Ooghduyne.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Ooghduyne via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Ooghduyne via Birdy

adresgegevens Golfbaan Ooghduyne

Ooghduyne 1
1787PS Julianadorp aan Zee
Nederland