Golfbaan
Open Golf Zandvoort
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Open Golf Zandvoort, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Open Golf Zandvoort

Live bij BirdyGolfbaan Open Golf Zandvoort

Open Golf Zandvoort ligt op een unieke locatie, nabij het strand en de duinen van Zandvoort. De 9 holes golfbaan is een echte links course en is één van de weinige duinbanen van Nederland. De baan beschikt over diverse faciliteiten en een gezellig clubhuis met een heerlijk restaurant. Open Golf Zandvoort is daarom zeker het ontdekken waard.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Open Golf Zandvoort? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Open Golf Zandvoort.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Open Golf Zandvoort

Helaas heeft Open Golf Zandvoort (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Zandvoort

Open Golf Zandvoort heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Open Golf Zandvoort.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Open Golf Zandvoort via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Open Golf Zandvoort via Birdy

adresgegevens Golfbaan Open Golf Zandvoort

Duintjesveldweg 3
2041 TZ Zandvoort
Nederland