Golfbaan
Overloon
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Overloon, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Overloon

Live bij BirdyGolfbaan Overloon

Op de grens van Brabant en Limburg ligt het toeristische plaatsje Overloon, de thuishaven van Golfbaan Overloon. De 9 holes golfbaan is gelegen bij het kleinschalig, luxe vakantiepark “Bosrijk De Kuluut”. De golfbaan biedt veel variatie, zoals uitdagende hoogteverschillen en mooie elementen zoals vijvers met rotspartijen en zelfs een waterval. Golfbaan Overloon is voor de beginner, maar ook zeker voor de gevorderde golfer, een baan waar met veel plezier een balletje geslagen kan worden.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Overloon? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Overloon.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Overloon

Helaas heeft Overloon (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Overloon

Overloon heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Overloon.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Overloon via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Overloon via Birdy

adresgegevens Golfbaan Overloon

Kuluutweg 8
5825 BC Overloon
Nederland