Golfbaan
Pitch en Putt Papendal
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Pitch en Putt Papendal, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Pitch en Putt Papendal

Live bij BirdyGolfbaan Pitch en Putt Papendal

Aan de voet van het prachtige natuurgebied de Veluwe ligt Pitch&Putt Golf Papendal, een unieke 25 holes golfbaan. De afwisselende baan biedt de golfer veel uitdaging door de vele hoogteverschillen, waterpartijen, strategisch geplaatste bunkers en weelderige roughs. Zowel de beginnende als ervaren golfers kunnen hier veel golfplezier beleven.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Pitch en Putt Papendal? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Pitch en Putt Papendal.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Pitch en Putt Papendal

Helaas heeft Pitch en Putt Papendal (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Arnhem

Pitch en Putt Papendal heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Pitch en Putt Papendal.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Pitch en Putt Papendal via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Pitch en Putt Papendal via Birdy

adresgegevens Golfbaan Pitch en Putt Papendal

Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
Nederland