Golfbaan
Het Rijk van Margraten
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Margraten, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Margraten

Live bij BirdyGolfbaan Het Rijk van Margraten

Kom golfen op Golfbaan Het Rijk van Margraten in het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap! Deze 18 holes golfbaan is in top conditie en heeft een afwisselend karakter. Dit maakt het golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Niet alleen kan je hier volop genieten van de golfsport, maar ook het uitzicht is fantastisch en in de sfeervolle clubhuis is het genieten van heerlijk eten en de authentieke Limburgse gastvrijheid.

Via Birdy Lessons kun je nu onbeperkt golflessen volgen op Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Het Rijk van Margraten? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Het Rijk van Margraten.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Het Rijk van Margraten momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Limburg

Het Rijk van Margraten heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Het Rijk van Margraten.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Het Rijk van Margraten via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Het Rijk van Margraten via Birdy

adresgegevens Golfbaan Het Rijk van Margraten

Bemelerweg 99
6269 ZG Cadier en Keer
Nederland