Golfbaan
Het Rijk van Nijmegen
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Nijmegen, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Live bij BirdyGolfbaan Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een klasse apart met zijn 45 volwaardige holes in een prachtige omgeving. De golfbaan biedt de golfer veel variatie. Oude bomenlanen, grote hoogteverschillen, uitdagende en verrassende holes en de meer dan 75 strategisch geplaatste bunkers zorgen voor een sportieve uitdaging. De baan is dan ook zeker een bezoek waard.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Het Rijk van Nijmegen? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Het Rijk van Nijmegen momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Het Rijk van Nijmegen via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Het Rijk van Nijmegen via Birdy

adresgegevens Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Postweg 17
6561 KJ Groesbeek
Nederland