Golfbaan
Het Rijk van Nunspeet
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Nunspeet, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Live bij BirdyGolfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is een schitterende 27-holes bosbaan in een afwisselend landschap. Vijvertjes en rietkragen, oude vliegdennen en zandverstuivingen, heuveltjes en bossen, speelse doorkijkjes en unieke vergezichten bepalen het karakter van deze sfeervolle championship course. De zandgrond garandeert een optimale bespeelbaarheid, ook bij nat weer. Mede door een nieuw beregeningssysteem is de baan in topconditie.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Het Rijk van Nunspeet? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Het Rijk van Nunspeet momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in locatie

Het Rijk van Nunspeet heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Het Rijk van Nunspeet via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Het Rijk van Nunspeet via Birdy

adresgegevens Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Plesmanlaan 30
8072 PT Nunspeet
Nederland