Golfbaan
Het Rijk van Sybrook
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Sybrook, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Het Rijk van Sybrook

Live bij BirdyGolfbaan Het Rijk van Sybrook

Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt in het prachtige Twente midden in een bosrijke omgeving op een oud landgoed. De volwassen 27 holes golfbaan kenmerkt zich door zijn gastvrijheid en is een lust voor het oog wanneer de rododendrons in bloei staan. De aanwezigheid van waterpartijen zorgen voor de nodige sportieve uitdagingen.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Het Rijk van Sybrook? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Het Rijk van Sybrook

Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Het Rijk van Sybrook momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Twente

Het Rijk van Sybrook heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Het Rijk van Sybrook via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Het Rijk van Sybrook via Birdy

adresgegevens Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Veendijk 10
7525 PZ Enschede
Nederland