Golfbaan
Soestduinen
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Soestduinen, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Soestduinen

Live bij BirdyGolfbaan Soestduinen

Golfbaan Soestduinen is gelegen in een prachtig natuurgebied vlakbij Amersfoort. De vriendelijke maar uitdagende 18 holes golfbaan biedt de golfer veel afwisseling en is ideaal voor de geoefende golfer. De 9 holes par 3 baan is bij uitstek geschikt voor de beginnende golfer. De baan is volledig omsloten door bos en heeft daardoor de typische karakteristieken van een bosbaan.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Soestduinen? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Soestduinen.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Soestduinen

Helaas heeft Soestduinen (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Soestduinen

Soestduinen heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Soestduinen.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Soestduinen via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Soestduinen via Birdy

adresgegevens Golfbaan Soestduinen

van Weerden Poelmanweg 8
3768 MN Soestduinen
Nederland