Golfbaan
Spaarnwoude
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Spaarnwoude, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Spaarnwoude

Live bij BirdyGolfbaan Spaarnwoude

Om je heenkijkend zie je een van de grootste en drukst bespeelde golfcomplexen van Europa: de Openbare Golfbaan Spaarnwoude. Zevenentwintig volwaardige wedstrijdholes met A-status; driemaal negen korte holes, hoofdzakelijk Par 3’s, met hier en daar een leuke Par 4, en tenslotte twaalf-holes pitch- and puttcourse: de mini-holes. Tegenwoordig zijn ook de A en B holes volwaardige qualifying holes.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Spaarnwoude? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Spaarnwoude.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Spaarnwoude

Helaas heeft Spaarnwoude (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Spaarnwoude

Spaarnwoude heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Spaarnwoude.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Spaarnwoude via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Spaarnwoude via Birdy

adresgegevens Golfbaan Spaarnwoude

Het Hoge Land 2
1981 LT Velsen-Zuid
Nederland