Golfbaan
De Swinkelsche
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Swinkelsche, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Swinkelsche

Live bij BirdyGolfbaan De Swinkelsche

Golfbaan De Swinkelsche ligt midden in de Strabrechtse Heide. De door bos en heide omgeven Brabantse golfbaan heeft een afwisselende Championship Course met brede fairways, ruime greens voorzien van glooiingen, bunkers met grillige randen en waterhindernissen. Daarnaast vind je hier ook een uitdagende 9 holes oefenbaan. Kortom, er is uitdaging genoeg voor iedere golfer!

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Swinkelsche? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Swinkelsche.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Swinkelsche

Helaas heeft De Swinkelsche (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Brabant

De Swinkelsche heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Swinkelsche.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Swinkelsche via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Swinkelsche via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Swinkelsche

Maarheezerdijk 10
5712 PC Someren
Nederland