Golfbaan
De Texelse
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Texelse, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Texelse

Live bij BirdyGolfbaan De Texelse

Te midden van prachtige, uitgestrekte duingebieden ligt Golfbaan De Texelse (Par 3 en Par 27 baan), waar zowel de ervaren golfer als de enthousiaste beginner kan rekenen op een gastvrij ontvangst. Door zijn ligging kan je hier rekenen op een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Texelse? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Texelse.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Texelse

Golfbaan De Texelse heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan De Texelse momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Texel

De Texelse heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Texelse.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Texelse via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Texelse via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Texelse

Roggeslootweg 3
1795 JX De Cocksdorp
Nederland