Golfbaan
De Turfvaert
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan De Turfvaert, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan De Turfvaert

Live bij BirdyGolfbaan De Turfvaert

Prachtige vergezichten, uitdagende fairways, verraderlijke bunkers en mooie greens in Britse stijl. Dat vind je allemaal bij Golfpark De Turfvaert, een 18 holes inland links course nabij Breda. De golfbaan die zijn naam dankt aan de oude vaarweg die nog altijd door het park meandert, is vriendelijk voor beginnende golfers en uitdagend voor ervaren speler.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan De Turfvaert? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan De Turfvaert.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij De Turfvaert

Helaas heeft De Turfvaert (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Brabant

De Turfvaert heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan De Turfvaert.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan De Turfvaert via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan De Turfvaert via Birdy

adresgegevens Golfbaan De Turfvaert

Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen
Nederland