Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan de Vlietlanden

Golfbaan
de Vlietlanden
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan de Vlietlanden, met de gratis Birdy Golf App.

Live bij BirdyGolfbaan de Vlietlanden

Golfbaan de Vlietlanden is gelegen in de mooie polders van Noord-Holland, vlakbij de historische steden Hoorn en Enkhuizen. Anders dan dat je zou verwachten is deze 18 holes golfbaan alles behalve vlak. De hoogteverschillen, begroeiingen, waterpartijen en bunkers bieden de golfer veel afwisseling en sportieve uitdagingen.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan de Vlietlanden? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan de Vlietlanden.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij de Vlietlanden

Helaas heeft de Vlietlanden (nog) geen golfarrangement of golf aanbieding in de Birdy app.

direct reserveren Golf in Noord-Holland

de Vlietlanden heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan de Vlietlanden.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan de Vlietlanden via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan de Vlietlanden via Birdy

adresgegevens Golfbaan de Vlietlanden

Grutteweide 31
1693HR Wervershoof
Nederland