Golfbaan
Waterland
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Waterland, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Waterland

Live bij BirdyGolfbaan Waterland

Golfbaan Waterland-Amsterdam heeft een unieke locatie in Amsterdam. Op slechts 6 km afstand van het Rembrandtplein, maar midden in de natuur. Deze golfbaan is 365 dagen per jaar open voor green fee spelers. Afslaan tijdens een mooie zonsopgang of afronden met een prachtige zonsondergang in het zicht, het is allemaal mogelijk.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Waterland? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Waterland.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Waterland

Golfbaan Waterland heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Waterland momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in Amsterdam

Waterland heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Waterland.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Waterland via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Waterland via Birdy

adresgegevens Golfbaan Waterland

Buikslotermeerdijk 141
1027 AC Amsterdam
Nederland