Golfbaan
Welderen
Reserveer in slechts 5 klikken op je smartphone een starttijd of golfarrangement op golfbaan Welderen, met de gratis Birdy Golf App.

Reserveer je starttijd of golfarrangement op golfbaan Welderen

Live bij BirdyGolfbaan Welderen

Golfbaan Landgoed Welderen ligt midden in het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het is een uitdagende baan waar met dank aan prachtige waterpartijen tactisch spel noodzakelijk is. De golfbaan beschikt over een 18 holes Championship Course, 9 holes oefenbaan, 6 holes Pitch- en Puttbaan, een overdekte driving range en oefengreens, -bunkers en -holes.

Wil je direct je starttijd of greenfee reserveren op golfbaan Welderen? Dat kan! Download hier de Birdy Golf App en reserveer met je smartphone in slechts vijf klikken een starttijd op golfbaan Welderen.

Bekijk hier welke golfbanen je nog meer live kunt boeken via Birdy

reserveer deals Golfarrangement bij Welderen

Golfbaan Welderen heeft regelmatig een compleet golfarrangement of een leuke golf aanbieding. In de Birdy Golf App zie je in één overzicht de lopende golfarrangementen en kun je bij je starttijd direct jouw golfarrangement reserveren. Bekijk op onze pagina over golfdeals hoe dat in z'n werk gaat of probeer het direct: download Birdy Golf App en bekijk welke deals golfbaan Welderen momenteel aanbiedt!

direct reserveren Golf in de Betuwe

Welderen heeft een live koppeling met Birdy. Dit betekent dat je in de app precies kunt zien welke starttijden nog vrij zijn op de door jou gekozen datum. Je kunt jouw starttijd direct reserveren via Birdy Golf App en de reservering staat meteen in de agenda van de golfbaan. Je ontvangt de bevestiging in je email en je kunt gaan golfen! Bekijk op onze starttijdenpagina stap voor stap hoe eenvoudig je een starttijd kunt reserveren via Birdy Golf App op golfbaan Welderen.

Reserveer direct een starttijd op golfbaan Welderen via Birdy Golf App Reserveer live op golfbaan Welderen via Birdy

adresgegevens Golfbaan Welderen

Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst
Nederland