Boek een golf arrangement
Vind een voordelig golfarrangement of exclusieve golf aanbieding en reserveer deze direct via Birdy Golf App.

Reserveer ook golfarrangementen op golfbanen via Birdy Golf App.

goedkoop golfenVind en boek een golfarrangement

Golfbanen hebben vaak ontzettend leuke acties. Een uitgebreid golfarrangement met een starttijd en driegangendiner, greenfee aanbiedingen in de zomermaanden, een golfweekend... Helaas zijn ze vaak moeilijk te vinden of staan ze alleen op de website, waar je maar toevallig op moet kijken. In de Birdy Golf App hebben we allerlei golf aanbiedingen van vele golfbanen verzameld. In de Birdy Golf App krijgen alle golfbanen van Nederland de mogelijkheid om hun golf aanbieding te plaatsen. Zo kun je als je een greenfee reserveert meteen kijken of er bij de golfbaan toevallig een leuk golfarrangement is en deze direct reserveren. Of bekijk in het overzicht of er een te gekke golf aanbieding loopt op een golfbaan bij jou in de buurt. Bovendien zetten we regelmatig zelf een leuke golf aanbieding of golfweekend van een van onze partners in de Birdy Golf App. Wil jij een keer goedkoop golfen of zoek je juist een exclusief uitgebreid golfarrangement? We hebben voor elke golfer wel een leuke golf aanbieding in onze golf app. Bij de live golfbanen in de Birdy Golf App kun je ze vaak zelfs in combinatie met een starttijd direct reserveren.

Bekijk hieronder een aantal schermen van de golf aanbiedingen in de Birdy Golf App met een kleine toelichting:

vind en reserveer een leuk golfarrangement met Birdy

Overzicht van alle golfarrangementen van de golfbanen in de Birdy Golf App

Bekijk alle golf deals

Vanuit het startmenu of het hoofdmenu kun je alle deals vinden die we voor jullie hebben verzameld. Via het filter rechtsboven kun je makkelijk zoeken naar een golfarrangement, golf aanbieding, golfweekend, of een andere soort deal waar jij naar op zoek bent.

Bekijk bij het reserveren van een starttijd direct of een golfbaan een golfarrangement heeft en reserveer direct met Birdy Golf App.

Golf aanbieding van jouw golfbaan

Ga je golfen op jouw favoriete golfbaan en ben je benieuwd of ze nog een leuk golfarrangement hebben? Vanaf de info pagina van jouw golfbaan kun je meteen kijken of er nog een golf aanbieding loopt via 'Bekijk deals'. Handig als je een starttijd wilt boeken en al van plan was om er te lunchen of een drankje te drinken!

Reserveer ook golfarrangemeneten via je smartphone met de Birdy Golf App

Golfarrangement reserveren

Birdy Golf App is niet alleen ontwikkeld om starttijden te reserveren, maar ook een golfarrangement of golf aanbieding kun je vaak direct reserveren. Dit kan vanuit het deal overzicht of vanuit het scherm van de golfbaan. Klik gewoon op direct reserveren onderaan de deal en de rest wijst zich vanzelf.

Birdy maakt jouw golfleven makkelijkerDirect reserveren via Birdy Golf App

Ben je nog niet bekend met de Birdy Golf App? Via Birdy kun je met een paar klikken je starttijd of golfarrangement reserveren op meer dan 200 verschillende golfbanen in Nederland. Gewoon vanaf je smartphone! Een groot deel daarvan heeft live starttijden in de app waarop je elk moment van de dag de beschikbare starttijden kunt bekijken en direct kunt reserveren. In de Birdy Golf App kun je ook leuke greenfee aanbiedingen, golfarrangementen of andere acties van golfbanen vinden. Dat is natuurlijk niet alles; er zijn er nog veel meer leuke dingen die de Birdy Golf App handig en bijzonder maken. Kijk dus snel rond in de app, lees het laatste golfnieuws van NGF Golf.nl, bekijk de aankomende open golfwedstrijden of neem een kijkje bij 'Play Like A Pro' en zie of Inder van Weerelt jou nog iets kan bijbrengen over je golfspel.

Ontdek zelf wat de Birdy Golf App allemaal voor jou in petto heeft! Je kunt de Birdy Golf App hier gratis downloaden.

Demo Onze golfer Stewie Fairway

Bekijk de explainer video van onze golfer en leer over de Birdy Golf App