Golf app features
Bekijk alle features van Birdy Golf App: starttijden, golfarrangementen, golfwedstrijden, scorekaarten, golfnieuws en meer in één app!

Birdy Golf App - features

Birdy Golf App Golfen voor je plezier

"Golfen is een beetje een feestje, iets wat je jezelf gunt. Dus in je drukke bestaan, met allerlei zorgen over kids, werk en geld (ja, dat krijgen jullie ook ooit), is golfen iets heiligs."

Justus Warffemius, CEO, tegen de nieuwe programmeurs

Reserveer starttijd op 200+ golfbanen

Een starttijd reserveren moet veel makkelijker kunnen. Waarom niet je via je smartphone? In Birdy Golf App kun je precies zien welke starttijden nog vrij zijn op de golfbaan waar jij wilt golfen! Je reserveert direct en zowel jij als de golfbaan ontvangen een bevestiging in de mail. Ook als de receptie al dicht is.

Meer informatie over het reserveren van starttijden.

Golf app features - starttijd en greenfee reserveren op de golfbaan

Golfbanen in Nederland

Er zijn meer dan 200 golfbanen in Nederland, maar hoe vind je er nou een waar jij wilt spelen? Op de landkaart in de Birdy Golf App kun je alle golfbanen zien of filteren op een golfbaan bij jou in de buurt die voldoet aan jouw voorkeuren. Je ziet direct de belangrijkste informatie.

Golfbanen waar je direct kunt reserveren.

Golf app features - Golfbanen in Nederland

Scorekaarten invullen

In Birdy Golf App heb je al je scorekaarten bij de hand en kun je ze op elk moment van de dag terugkijken. Handicap mutatie kun je zie vanaf de eerstvolgende update. We kijken nog naar een mogelijkheid om te koppelen voor handicap registratie bij de NGF.

Golf app features - scorekaarten invullen

Open golfwedstrijden

Er worden talloze Open Golfwedstrijden per jaar georiganiseerd, maar zie ze maar net te vinden op jouw niveau. In Birdy Golf App vind je een duidelijk overzicht wanneer leuke golfwedstrijden worden georganiseerd, waar de golfwedstrijden zijn, en iedereen is welkom.

Golf app features - inschrijven golfwedstrijden