Play Like a Pro, partner van Birdy Golf App


Play Like a Pro
Partner van Birdy Golf App

Maak kennis metPartner Play Like a Pro

Play Like a Pro is de eerste Nederlandse site voor online golflessen voor golfers. Per jaar produceren zij meer dan 100 filmpjes over alle mogelijke slagen. De video’s zijn geschikt voor de beginnende, maar ook de gevorderde golfer.

In de Birdy Golf App zijn elk kwartaal 4 gratis video’s van Play Like a Pro te vinden. Wil je meer golfinstructie video’s bekijken? Bekijk dan onze aantrekkelijke deal in de Birdy Golf App.

Wil je meer weten over Play Like a Pro? Ga dan naar de Play Like a Pro website.

Lees hier meer over de andere partners van Birdy Golf App

Golfen via je smartphoneHeb jij Birdy App al?

Ben je nog niet bekend met Birdy Golf App? We hebben een golf app ontwikkeld waarmee je via je smartphone in slechts een paar keer klikken een starttijd kunt reserveren op meer dan 200 golfbanen. Er zitten geen extra kosten aan verbonden, je bespaart een hoop tijd en we hebben regelmatig exclusieve golf aanbiedingen van onze partners in de Birdy Golf App. Die kun je vaak ook direct reserveren. En je kunt er nog veel meer mee!

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt met de Birdy Golf App op je smartphone? Kijk gerust rond op onze Birdy website, of download Birdy Golf App direct.

Play Like a Pro - online golflessen Play Like a Pro, online golflessen