Scratz Golfwear, partner van Birdy Golf App


Scratz Golfwear
Partner van Birdy Golf App

Maak kennis metPartner Scratz Golfwear

SCRATZ is het Nederlandse golfkleding merk voor heren, dat zich onderscheid door een herkenbaar design en hoogwaardige kleding. SCRATZ zorgt ervoor dat heren makkelijk kunnen kiezen uit een complete collectie golf broeken, golf polo’s en golf truien. De artikelen worden in maximaal 3 kleuren gemaakt en zijn goed met elkaar te combineren. De maten en modellen blijven hetzelfde, waardoor het makkelijk is om hetzelfde artikel nog een keer te bestellen.

SCRATZ zorgt voor maximaal comfort tijdens je golfronde, in je vrije tijd of op je werk. Alle artikelen zijn gemaakt van stretch materiaal, zijn goed ademend en snel drogend. Dus onder alle omstandigheden durven wij te stellen: “Dare to play. Wear with balls!”.

Wil je meer weten over Scratz Golfwear? Neem dan een kijkje op de Scratz Golfwear website.

Lees hier meer over de andere partners van Birdy Golf App

Golfen via je smartphoneHeb jij Birdy App al?

Ben je nog niet bekend met Birdy Golf App? We hebben een golf app ontwikkeld waarmee je via je smartphone in slechts een paar keer klikken een starttijd kunt reserveren op meer dan 200 golfbanen. Er zitten geen extra kosten aan verbonden, je bespaart een hoop tijd en we hebben regelmatig exclusieve golf aanbiedingen van onze partners in de Birdy Golf App. Die kun je vaak ook direct reserveren. En je kunt er nog veel meer mee!

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt met de Birdy Golf App op je smartphone? Kijk gerust rond op onze Birdy website, of download Birdy Golf App direct.

Scratz Golfwear - Wear with balls Scratz Golfwear, Wear with balls