Golfbanen in heel Nederland
Vind razendsnel een starttijd of golfarrangement op meer dan 200 golfbanen in Nederland via Birdy App en reserveer direct.

Overzicht van alle golfbanen op de kaart in de Birdy Golf App.

vanaf je smartphoneBij een golfbaan reserveren

Er zijn meer dan 200 golfbanen in Nederland. Gelukkig heeft Birdy een golf app ontwikkeld waarin je alle belangrijke informatie en prijzen van bijna alle golfbanen van Nederland kunt vinden. Maar dat is niet alles, je kunt met Birdy Golf App ook direct een starttijd of golfarrangement reserveren op de golfbaan van jouw voorkeur! Bekijk hieronder welke golfbanen een live verbinding hebben met de Birdy Golf App, en waar je dus direct een starttijd of golf aanbieding kunt reserveren.

Meer weten over Birdy Golf App?
Kijk gerust rond op de site voor meer informatie. Je kunt de app natuurlijk ook direct uitproberen. Download Birdy Golf App hier gratis of ga direct naar de App Store of Google Play.

Golfbanen in NederlandLive verbinding, direct reserveren

Staat jouw golfbaan er nog niet bij? Geen zorgen, op golfbanen die nog geen live verbinding met Birdy hebben kun je een starttijd aanvragen. Bovendien komen er nog regelmatig nieuwe golfbanen bij met live starttijden!

Lees hier meer over hoe je eenvoudig een starttijd kunt reserveren of aanvragen via Birdy Golf App.