Reserveer starttijd
Reserveer je greenfee of starttijd in slechts vijf stappen met de Birdy golf app en je reservering staat direct bij de golfbaan in de agenda.

Reserveringsbevestiging Birdy Golf App

24/7 reserveren op de golfbaan Boek je starttijd in 5 kliks

Met Birdy Golf App op je smartphone heb je binnen 5 stappen bij de golfbaan een starttijd aangevraagd of gereserveerd. Het is heel eenvoudig. Zodra je de app hebt geïnstalleerd en eenmalig (dus niet bij elke golfbaan opnieuw) de basisgegevens in jouw persoonlijke profiel hebt gezet kun je gaan reserveren. Je kunt voor het boeken van een starttijd een golfbaan of golfclub kiezen uit meer dan 200 golfbanen in heel Nederland. Zoek met behulp van het filter eenvoudig in de lijst of op de landkaart naar een golfbaan bij jou, bij vrienden of bij die belangrijke zakenpartner in de buurt. Vind de belangrijkste informatie over de golfbaan of ga direct naar het overzicht met de nog beschikbare starttijden. Selecteer jouw starttijd, nodig eventueel meteen jouw medespelers uit per sms en bevestig. Jouw reservering komt meteen in de agenda van de golfbaan, jij ontvangt de bevestiging in je mail en je kunt gaan golfen! Zo simpel kan het zijn. Bekijk hieronder stap voor stap, met bijbehorende afbeeldingen, hoe jij met Birdy Golf App een greenfee of starttijd reserveert op jouw favoriete golfbaan.

Wist je dat je ook direct een golfarrangement kunt reserveren via de Birdy Golf app? Dat kan bij veel van de golfbanen die een live verbinding hebben met Birdy. En sinds kort kun je ook golflessen reserveren in Birdy Golf App!

reserveer je starttijd in 5 stappen met Birdy

Boek je starttijd met de Birdy Golf App

Boek starttijden via het hoofdmenu

Klik op de button 'boek starttijden' in het hoofdmenu om een starttijd te reserveren.
Je kunt hier ook informatie over alle golfbanen vinden, kijken of er nog een leuk golfarrangement is bij deals of golfwedstrijden bekijken bij events.

Filter de starttijden op jouw voorkeuren met de Birdy Golf App

Filter op jouw voorkeuren

Zoek starttijden aan de hand van jouw voorkeuren via het filter. Je kunt zoeken op afstand, prijs, aantal holes en nog veel meer.

Kies een golfbaan uit de lijst met golfbanen in de Birdy Golf App

Kies een golfbaan uit de lijst

Vind hier eenvoudig de golfbaan die jij zoekt tussen ruim 200 golfbanen in Nederland.
Als je wilt kun je ook doorklikken naar de landkaart, zodat je precies kunt zien waar alle golfbanen liggen.

kies jouw starttijd uit het overzicht met de nog vrije starttijden van de golfbaan in de Birdy Golf App.

Kies jouw starttijd uit het overzicht

In het starttijden overzicht zie je precies alle nog vrije starttijden van de golfbaan met de prijzen van de greenfee, die je direct kunt reserveren of aanvragen.
Vind via 'Baan info' een beschrijving of leuke golf aanbieding van jouw golfbaan. Je kunt hier ook direct de route naar de golfbaan bekijken.

Controleer de reservering en bevestig jouw starttijd in de Birdy Golf App.

Controleer jouw reservering

Controleer nog één keer goed alle gegevens en bevestig, om de reservering van je starttijd te verzenden. Zonder extra kosten. Je kunt hier ook meteen je golfvrienden uitnodigen via sms.
Je ontvangt de reserveringsbevestiging direct in je mail. Veel plezier op de golfbaan!

Golfbanen, groen en blauw Direct reserveren of aanvragen

In de Birdy Golf App staan golfbanen die een live verbinding hebben met Birdy en golfbanen die (nog) geen live verbinding hebben met Birdy. Deze zijn in de app aangegeven met een groene markering of met een blauwe markering. De golfbanen met een groene markering hebben een live-koppeling met Birdy. Dit houdt in dat je meteen alle nog beschikbare starttijden van de golfbaan kunt zien, en je deze direct kunt reserveren. Jouw gereserveerde starttijd komt tegelijkertijd binnen in jouw email en in de agenda van de golfbaan.

Bekijk hier welke golfbanen live staan in Birdy Golf App.

De banen met een blauwe markering zijn de banen waar je een starttijd kunt aanvragen. Als je een aanvraag hebt gedaan is de starttijd nog niet definitief gereserveerd. Wij nemen voor jou zo snel mogelijk contact op met de golfbaan om te kijken of de aangevraagde tijd nog vrij is en zullen deze indien mogelijk direct voor jou reserveren. Jij ontvangt daarna meteen de bevestiging van jouw aangevraagde starttijd in je mail. Wanneer jouw aangevraagde starttijd niet beschikbaar is, proberen wij een passend alternatief voor te stellen. Let dus goed op; bij een reservering op een golfbaan met een groene markering reserveer je direct een starttijd, bij een golfbaan met een blauwe markering vraag je een starttijd aan.

Om de best mogelijke resultaten te krijgen, kun je in het filter van de Birdy Golf App zoeken op negen criteria. Omdat veel golfers golfen in een bepaald patroon, bijvoorbeeld 9 holes, met 2 spelers en in een straal van 30 km, hebben wij ervoor gekozen dat je filter wordt onthouden. Dit filter hoef je dus maar een keer in te stellen. Natuurlijk kan je dit altijd aanpassen, als je een keer iets anders zoekt.

Wil je zelf ontdekken hoe eenvoudig het is om een starttijd te reserveren? Download de Birdy Golf App dan hier en ontdek hoe eenvoudig jij kunt gaan golfen via Birdy.

Demo Onze golfer Stewie Fairway

Bekijk de explainer video van onze golfer en leer over de Birdy Golf App