Over Ons
Wie zijn we en wat doen we? Ontdek het verhaal achter de golf app en maak kennis met Team Birdy.

Ontmoet het team achter de Birdy Golf App: golfen via je smartphone.

Sinds 2012 Ontstaan van Birdy

Je boekt in een paar simpele kliks een vliegticket, huizen zoeken doe je via Funda en boeken koop je op bol.com. Herkenbaar? Dit was de directe aanleiding om 3 jaar geleden met Birdy te beginnen: het gebrek aan één centrale, overzichtelijke plek waar je eenvoudig je starttijd kon zoeken, vergelijken en reserveren. Niet meer alle websites van golfbanen afspeuren, greenfees vergelijken, bellen en kiesmenu's. De destijds beginnende golfers achter Birdy Golf App vonden het hoog tijd voor een app waarbij de golfer centraal staat. Alle informatie die je nodig hebt op één plek, en in een paar kliks je starttijden boeken.

Nu, bijna 3 jaar verder, is Birdy een gevestigde naam in de golfmarkt. Niet alleen ervaren steeds meer golfers het gemak van de golf app, er komen ook wekelijks golfbanen bij die graag realtime hun starttijden willen publiceren in Birdy Golf App. En inmiddels zijn er veel meer mogelijkheden in de Birdy Golf App.

Zijn we er dan? Nee zeker niet, wij hebben jullie hulp nodig. Uiteraard zijn we constant op zoek naar een nog betere user-experience voor onze gebruikers en hebben we jullie nodig om de ideeën die we nog hebben te realiseren. Dus gebruik de app, deel je mening met ons en samen maken we het spelletje nog leuker! Je kunt een beoordeling achterlaten in de App Store of via Google Play. Of beter nog, laat ons weten wat je van Birdy App vind in een review!

Ben je geïnteresseerd in ons verhaal? Je kunt ons volgen via Facebook en Twitter.

Maak kennis metOns team

Een Amsterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit, dat zijn wij. Ons Birdy team van 14 personen werkt in wisselende samenstellingen aan de ontwikkeling en verbetering van de Birdy Golf App. De roadmap puilt uit, ideeën te over, nu nog kijken hoe we die het beste in de Birdy Golf App kunnen integreren. Heb je zelf ook nog een tof idee? Let us know!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Als je in de buurt bent, ben je uiteraard van harte welkom om eens langs te komen voor een kop koffie. Let wel op, op vrijdagmiddag wordt de koffie vrij vroeg ingeruild voor andere dranken.

Ontmoet Team Birdy

Wij zijn altijd op zoek Jobs bij Birdy

Omdat Birdy grote ambities heeft, zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen. Wij vinden karakter belangrijker dan ervaring. Spreekt dit jou aan? Dan horen wij graag van je!